Onze kaart
Onze uitgebreide a la carte kaart, presenteert een combinatie van smaakvolle klassiekers, regionale uitblinkers en seizoensspecialiteiten. Alles vers en van topkwaliteit.
***
Bent u een liefhebber van wild? Tijdens het wildseizoen zijn wij bevoorrecht te kunnen werken met de mooiste producten, rechtstreeks uit de natuur. Buiten de kaart om bieden wij extra wildgerechten, naar gelang wat het seizoen ons brengt. Zo kunt u terecht voor een culinair 3-gangen of een 5-gangen wildmenu, vanaf 15 oktober tot eind februari.
***
In het aspergeseizoen serveren wij het witte goud op traditionele wijze met Achterhoekse achterham, gekookt ei en bearnaisesaus, als soep of als ‘filet americain’; gemarineerd en met zalm.
De asperges komen hier uit de buurt, uit de Heurne (bij Dinxperlo), groente kwekerij Smits.
Voor welke bereiding u ook kiest, de asperges zijn altijd tot in perfectie gekookt, mét bite!
***
In de zomer bieden wij heerlijke, rijk gevulde vis-, vega- en vleesmaaltijdsalades. Vraag er gerust naar!