Laagdrempelig genieten van hoogwaardige seizoensspecialiteiten
Klassieke gerechten tot in precisie uitgevoerd en in smaakvolle eenvoud gepresenteerd.
Zo laat de keuken van Herbergh d’Olde Marckt zich omschrijven. Seizoensspecialiteiten als asperges en wildgerechten zijn een beleving op zich; een eervolle verwerking van de hoogste kwaliteit aan ingrediënten en regionale producten.
Naast de uitgebreide a la carte kaart, kunt u hier uw hart ophalen aan een bijzondere collectie wijnen, gepassioneerd samengesteld door Albert.
Culinair genieten in een warme, huiselijke sfeer? Wij heten u van harte welkom!
Albert & Helga
Ze zijn er weer, heerlijke verse asperges, van de Smits uit de Dinxperlose Heurne.
Aspergemenu, 3-gangen met keuze € 38,50 per couvert
Overnachten
Wilt u uw bezoek aan ons restaurant verrijken met een ontspannen verblijf? Wij presenteren u graag onze selectie B&B’s.